Första samtalet på mvc igen

publicerat i Allmänt;
Igår var Freya och jag påfresta samtalet på mvc ang lillebror/lillasyster. 
En helt sjuk tanke... Kan inte riktigt tro det. 
Frpgade om nan fick göra ett gravtest där, och det fick jag. Två starka streck fortfarande. 

Illamående som om jag helt plötslig är sjukt åksjuk av att ens ligga ner och huvudvärk som är precis som spänningshuvudvärk och går ner i nacke och axlar och gör så jag biter ihop käkarna super hårt... Detta är symtom jag har varannan/var tredje dag  ca... Dagarna emellan mår jag super bra  med dubbel energi. 

Kvällarna är tidigare och jag har känningar i ryggen, precis som när foglossningen började... 
Men de dagar de är värst använder jag fogbälte ochiffrerat kom gravidkudden fram 😍 och attans att jag sov som en prinsessa.... 

Freya var så söt i morse... Lät mamma sova till 7, sen hörde jag hur hon vaknade och bökade runt lite i sängen var på väg att resa mig ut vår säng och hämta upp henne, men avvaktade, hör hur hon skor nappen mot spjälorna på sängen och nynnar 😂 "sjunger lite" nananana... Nästan som viskningar... Sen drog hon i som speldosa och jag kunde riktigt se framför mig hur hon började hangbanga, två ggr drar hon själv upp apelsinsallad innan hon hoar och jag kommer och tar upp en super glad busig tös... 
Älskade unge! 

Hon ger så mycket kärlek. 

Jag kan inte fatta att vi "om det går som det ska" ska bli 4 i familjen... Att Freya ska bli storasyster... Vår lilla bebis... 
Att jag går möjlighet att uppleva detta igen... ❤️

publicerat i Allmänt;

Så här såg det digitala ut ❤️. 

Kan inte fatta att det är sant. 

Vi är lyckliga! ❤️

Svårt!

publicerat i Allmänt;

Enda sen Freya blev till har vi att att när hon väl tittar ut kommer vi inte skydda oss, händet det så händer det... 
Och bör plan har ändå varit att kan vi så vill vi ha två tätt, och jag kände mig också lite stressad då vi gärna vill ha syskon men vi får ju igen hjälp då vi faktiskt lyckades få Freya av oss själva. 

Nästan på en gång efter hon var ute växte en lust att faktiskt vilja ha sex. 
Hade hela graviditeten haft noll intresse och de gånger vi ändå försökte fick jag blödningar, hade torra slemhinnor och sen kom ju foglossningen och då trodde jag att ryggen skulle gå av. 

Och jag hade en tanke om att har man så "maniskt" haft sex på rutin och vid ägglossning och göra-barn-verkstad, så  for man jobba på att få tillbaka lusten. 

Men inte då, vi har sexat i tid och otid, sen Freya var 3 månader (efter makens operation) och inget har hänt, har inte testat eller ens tänkt tanken när det närmat sig mens. 

Men under semestern sa maken att efter semestern och när det blivit vardag ville han börja försöka... 
Sagt och gjort, 2 månader har vi försökt aktivt och förra månaden var jag så hitte-på-gravid att jag skrattar ihjäl mig åt det nu😂 så efter det beställde jag ett paket från testlagret 😂 
28 (tror jag?) ägglossningstester och 20 gravtester för 319kr,

Och, så i måndags fick jag ett känslospel, grät av en sak som jag annars bara blivit irriterad på och skakat av mig, gick och väntade på den där jäklans PMS, som gör mig super arg och omöjlig att ha att göra med, men inget. 
Tog ett gravtest onsdag morgon 
Och tyckte verkligen jag såg en skugga... 
Och har ju sedan dess testat ihjäl mig..

Ett av de 3 test jag tig onsdag morgon bim -3 eller -4 Och detta tog jag i morse, det i morse är ju "tydligare" behöver inte vinkla för att få med något streck på bilden (starkare irl), men är ju fortfarande svagt... Och jag är inte helt kompis med testlagrets tester.... Doppar jag det i urinen så blir fältet rosa och kontrollstrecket blir fort mörkt rosa ml samtidigt som "gravid strecket" är så vitt och blankt det någonsin kan vara, ser ett vitt streck genom den rusa bakgrunden... Väntar jag till 5 min får jag en skugga som inom yttligare 5 blir som det ni ser ovan. Är det posetivt då? 

Någon skrev att ett plus är alltid ett plus. Och att "spökstreck" oftast är grå och en skugga (står även om det på testlagrets hemsida) 

Ska köpa ett digitalt i morgon... Men visst fan ska Freya få ett syskon? 

Testet med Freya såg ut så här på bim 
Så det var ju inte super starkt ens på bim men å andra sidan så hade ju alla test innan varit då jävla vita att det inte gick att ta fel så detta streck var ju en självklarhet...

Men detta test är även ett RFSU och det ska ta 3 min men gav utslag på en sek... Testlagrets tar ju 5-10 min. 

Med Freya hade jag cykel på 28 dagar med ägglossning på dag 14 
Nu har jag cykel på 25/26 dagar med ägglossning dag 10-13... 

Varför nojjar man så? 
Varför kan jag inte bara chilla och tänka att vänta 2-3 dagar och testa igen... Är man gravid så är man ju... Går ju inte snabbare för att jag vet 1-3 dagar tidigare... Jag kan ju inte precis påverka. 

Jaja vår älskade skruttunge håller på att då tänder (tror vi) ser lite vitt i underkäken och Igor var det svullet och rött. Borstade med tandborste ich tandkräm och idag var det inte lika rött, sant att hon under två dagar bahsade jätte mycket, 8 av 10 böjer var bajs, hon blev illröd i rumpan och skrek takt ut,  spände hela kroppen när vi bytte sista blöjan inför natten och tårarna sprutande. Hon hade så jävla ont. Torkade torrt och smörjde tjockt med zinksalva. 

Laddade upp för kommande dag med potatismjöl, egengjorda våtservetter med bara vatten och babyolja, planerad att köpa blåbltspure för att hon inte skulle vara så lös. 
Men hon var mycket bättre på morgonen och nu är det nästan bra 😊👍

Natti natt ❤️