V 5 (4+4)

publicerat i

Måndag.

Vi har just nu vaknat upp hos svärföräldrarna, vi ska hjälpa dem röja bort i trädgården.

Allt känns fortfarande konstigt.
Ännu fler test pratar för att det faktiskt är på riktigt.

Vi har berättat för de flesta, redan. Jag vet att det är sjukt tidigt, men skulle det hända något så kommer vi ju ändå bli helt förkrossade så då är de bra att de vet, plus att de väntade ju på att vi skulle starta med ivf, och vet ju hur länge vi väntat och försökt för just detta.

Eftersom vi varit så öppna med ivf:en och svårigheten att få barn, så blir detta så stort, vi har inte riktigt fattat, berättade för några på jobbet i helgen och två tjejer började gråta, på riktigt, det kramades och jag var mer "jaha, hm, men det kan fortfarande gå åt helvete"
Pratade även med mormor och morfar och när vi lagt på kändes det nästan som att jag ljugit, fick titta på testet om och om igen...

Det enda som är annorlunda mot det "vanliga" är att jag inte fått mensen och att det ibland ilar och molar i "mens-magen" annars känns det Inge annorlunda alls.

Många har sagt "du känner direkt när du är gravid"
Det gör jag inte!

Ska ringa mvc idag och skrivs in oss, pratade med fertilitetsenheten i fredags och de sa att vi får komma dit om 3 veckor och göra tidigt ultraljud :)
Längtar så tills vi får se om det finns ett litet hjärta 💞

/S