Onsdag 29 januari

publicerat i Allmänt;
Jag är urusel på att uppdatera er. 
Kag borde ju ha all tid i världen. 
Och det har jag nästan... 
Men varje gång jag börjar skriva ett inlägg så blir det anti gen cp-långt (se inlägget nedan) eller så veknar lillan och det ska mysas lite, ammas lite eller rapas kanske bytas en blöja. Och e jag sedan tar upp telefonen igen och ska fortsätta mitt inlägg, då har jag självklart  glömt att spara det och det har gått rör långtid och allt jag skrev var borta eller så har det gått något dygn och det jag skrev är inte längre relevant. 

Vi har fortfarande fantastiska nätter, lillan sover långa pass med 1-2 amningarna men då räknar jag även med passet som blir mellan 5-8 på morgonen. 

I söndags hade hon någon växtfas och åt i mängder, 1-2 ggr i timmen, någon gång var det paus på två timmar men söndag kväll var brösten så urätna ATG de var mjuka, sladdriga och hängiga. 
Hade inget kvar. 
Som tur var hade vi ju pumpat, fryst och sparat vid tillfällen då jag haft överskott så vi tinade lite från frysen och värmde i varmvatten från kranen tills det blev lite varmare än fingervarmt. 
Var första gången Freya skulle prova flaska. J matade och hon sög tag och släppte inte förens de 70 ml var helt slut, vi gav henne yttligare 70 ml men hon fick bara i sig 50 av dessa innan hon var nöjd. 
La henne till bröstet ändå så hon fick snutta, dela främjar det ju att jag producerar mer så hon kan bli mätt bara av mig men också för att hon tyckte det var lite konstigt att J matade, det kom mat fort och inget bar som det skulle. Från att ha varit gnällig så Sov hon sen 5-6 timmar i streck dem natten, brösten fyllde på sig och sedan dess är vi tillbaka i rutinerna igen med en nöjd och belåten dotter. 

Ikväll nattade jag maken strax efter 21 och Freya 20 min senare, la henne i sin säng och låg kvar i vår säng brevid tills jag såg att hon kommit till ro. 
Sen fick jag ca 2 1/2 timme för mig själv. 
Hade lagar långkok som jag gjorde ordning på, blir enkelt att värma nu bör mannen i te äter mat. 
Hängde tvätt och slog igång en ny maskin och tittade på tv helt själv. 

I morgon for vi besök av Luna och magen (5 veckor kvar tills bf för deras bebis) så mysigt! <3 

Och ja just! 

Vi var på BVC idag. Lillan är 6 veckor nu och nästa gång vi ska dit är om två veckor på två månaders kontroll, sprutor då va? 

Idag vägde hon iaf 4440g och är 54.5 cm lång. 

+450g på vågen och +2.5 cm sen för två veckor sedan. 

Nepp dags att sova sin resten ac familjen redan gjort i några timmar <3


/S<3

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av C:

Skönt när de små sover så bra. Det vågar man knappt prata högt om då vissa blir lite sura för man får sova, sotis typ.
Hon växer verkligen, tycker att hon börjar se så stor ut, lite läskigt att det ska gå så fort ju!
Kramar

Svar: Det går alldeles för fort! Stoppa tiden! :) tittade på bilder igår från första dagarna, hon var så liten då <3

Ne, man får verkligen inte tala om att de sover bra på nätter och är lugna.
Hatar missunnsamma människor!

Kram
Fru S

Kommentera inlägget här :